Friday, December 20, 2013

Saat yang ditunggu-tunggu

Assalamualaikum..

 

Oh oh..aku ialah mood exited mahu jumpa member-member UTM..asalnya plan nak jumpa last week tapi cancel sebab tak semua available..alhamdulillah minggu ni tiba-tiba semua ok (except zaf Crying face)..last kitorang jumpa secara santai-santai ialah time ain preggy dulu, dan kali ni jumpa pun dia tengah preggy kali kedua..haha sangat coincidence..terus diorang cakap ain pregnant ialah jadi bench mark untuk kita hangout

 

Kitorang jumpa je kalau time raya ke, makan-makan ke..tapi tak sempat nak borak dengan hebatnya..kali ni insyaallah dapat bermalam bagai, habeslaa..oh ye, bermalam sekali dengan pakej anak-anak..haha~ 1st time ni..looking forward =D

 

Last event lepak dengan lama