Friday, July 17, 2015

Raya day 1- sepupu edition

Assalamualaikum..

Salam idulfitri.. Salam kembali ke fitrah.. Seronok belek-belek gambar kawan-kawan di fb dan ig.. Semoga puasa dan amalan kita diterima.. Semoga kita semua mendapat rahmat dan pengampunan Allah di ramadan yang lepas.. Semoga Allah rezekikan lagi nikmat ramadan..

Pagi raya, tiada yang baru melainkan ada budak kecik join raya kali ni.. Tahun lepas iman baru dua bulan, jadi tak faham sangat lagi.. Duit raya pun adik aku cakap dapat yang orang selit kat tilam.. Tahun ni iman da pandai ambil sendiri.. Geng sepupu aku yang kecik raya kat pahang., raya kedua insyaallah sampai sini.. Barula iman ada geng main.. Iman sekarang ni fasa susah nak ngam ngan pakcik aku.. Yang perempuan dia ok sikit.. 

Budak kan, pakai tudung kejap je pastu rimas.. Dapat juga gambar dia pakai tudung

Famili kecik adik aku.. Iman ada baju raya warna peach tapi terkecik plak.. Tak masuk tema iman pagi raya.. Tahan dia pakai baju kurung.. Kain cotton kan sejuk sikit.. Eh ni cerita raya ke cerita iman.. Hehe nampak sangat exited raya ada budak kecik kan


Sepupu yang da big girl sangat da.. Aku kira semua pun da lagi tinggi dari aku.. Yang kanan sekali tu form 1 tau, tapi da lebih tinggi dari kakak-kakak dia.. Dengan aku? Da lama aku kalah dah.. 


Geng gegirl pagi raya.. Kata cik ma, dulu-dulu kumpul main bunga api.. Sekarang kumpul asik nak bergambar je.. Cepatnya masa berlalu.. Preference pun da lain


 
Insyaallah gambar famili yang induk aku share nanti.. Adik aku tak wasap lagi.. Gambar dari kamera cantik takde sebab tak bawa balik kamera.. Jadilah kan untuk kenang-kenangan 😄😄😄