Tuesday, January 7, 2014

Sabar

Assalamualaikum..

 

Kadang-kadang dalam kehidupan tiba-tiba kita rasa nak marah sangat kat orang sekeliling..aku pun faham, kita kadang-kadang tak perasan ada kata-kata kita yang buat orang lain terasa..aku dah la kaki nangis, jadinya tercungap-cungap jugakla nak tahan sedih bila terasa..apa yg perlu kita buat bila dalam keadaan macam tu..

 

Aku ada baca kat solusi, ada share doa untuk kita sabar bila rasa nak marah..doanya ialah:

Sumber

Alhamdulillah, setakat ni bertahan jugakla air mata.. Open-mouthed smile doa ni juga ada dalam koleksi doa-doa untuk orang pergi haji..haji kan sangat banyak cabaran dan dugaan.. lagila perlukan kesabaran yang tinggi..ok, tu je nak share