Friday, October 7, 2011

Seperti suami dan isteri??!!

Assalamualaikum..

 

Malam tadi,tengah aku tolong umi aku wrapping popia (??), adik aku, ila tibe-tibe gelak sorang-sorang..terus curious nak tahu awat ila gelak..rupa-rupanya dia jumpa pic ni dekat FB..

 

306337_208245112574745_146696478729609_515765_1515752348_n

Soalan: Berdasarkan graf garis yang dilukis di (d), nyatakan satu hubungan antara suhu air dan tekanan

Jawapan: Seperti suami dan isteri

 

Rolling on the floor laughing hahaha~tak boleh tahan betulla dengan jawapan budak-budak zaman sekarang..kita dulu-dulu kalau tak tahu pon mesti tak sampai hati nak jawab macam ni kan..makin berani diorang ni bagi jawapan yang boleh mencabar kesabaran seorang guru…hmmmmm

 

Yana Sayang Kamu!

15 comments:

nazirah said...

perghh sgt tak bole blah itu jawapan aih
macam2 hal la ek bdk2 skang

hanazku said...

hahaha lawak giler

budak penjara said...

haha..x patut klu dapat 1 markah..mesti dapat 5 mark..

♥Lady Ainaa♥ said...

Wahahahahha...mati akai dah tu...XD..kelako kelako...leh kasi pemeriksa tu hilang tension...XD

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..lawak jer jwpn tu..klu kita dulu..tak tau jwpn tinggalkan kosong jer..mcm2lah budak2 skrg.. ;)

InaAchik said...

adoyaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~~~
gelak gulong2 kejap!

.:Mama Dhia:. said...

ahah..jawapan tak agak2... konfiden jer jawap..

MrS. F!zA said...

kes mls nk fikir ni..huhu..nak2 budak ni budak yg tk minat nk bljr..ekeke

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahahah..
gile lawak, betul² ho- liaw la.. =)
sapela yg bertuah sgt tu..

~SaL IjOu~ said...

heheh..mesti budak sengal tuh~ ;p

nuyui a.k.a miss YUI said...

jwpn yg menarik tp pelik..heheh

Liyana said...

hahahha mmg lawak, nsb baik x jadi cikgu, klu x cpt la gugur rambut den :D

Mama Gee said...

aduii selamba gilerr...
gelak besar akak dgn mr b tgk entry ni

zati embong said...

aduhai,jat yg da umur 25 tahun ni pun xpenah terfkir jawapan 2.

ceywie said...

hehehe.. mmg power jawapan dia. :)