Monday, October 17, 2011

Dua Hati Menjadi Satu~Ain + Aizat: Persandingan……lagi??

Assalamualaikum..

Iye-iye je last week cakap itu ialah last entry tentang kahwin Ain..eh memang last entry pon untuk wedding di Segamat..ni 1st time aku rasa kawan aku kahwin aku pergi dua-dua belah..wohaaa..Cik Ain,time wedding aku nanti nanti nanti (tak tau bila) ko kena g dua-dua belah jugak ye..hehehe..belah Aizat a.k.a husband Ain ialah dibuat seminggu selepas wedding belah Ain..buat di dewan dekat area Setiawangsa,dekat bebeno dekat Jusco AU2 tu..

Mula-mula aku macam tak nak pergi yang belah Aizat,entah macam mana tiba-tiba Huda dan Waheda pakat nak pergi bersama..kebetulan plak aku takde pape mau buat hari Ahad kejadian..aku pon join jugakla..plan mula dari pagi sebab mau teman Waheda carik kasut nikah..wohaaa,another event that I look forward to attend..Huda tak dapat join sama sebab ada sedara datang rumah secara mengejut..Waheda mau carik dekat Ampang Park,aku nak mengaku aku 1st time sampai situ..wohaaa (kali ke3 da aku sebut)…bestla situ..ada satu kedai baju siap kat tingkat atas memang cun-cun..murah plak tu..100++ tapi bajunya kelihatan seperti 2, 3 ratus..teruja sangat bila tengok..lepas cuci-cuci mata,kami menuju ke dewan apa tah nama dia..tak ingat da aku..

Sampai-sampai je terus makan dan sebab tak berapa nak familiar dengan orang sekeliling,aku pon jatuh segan nak amik pic makanan..hehe,try jugak cari kawan-kawan ex-utm tapi nampak sorang je yang aku kenal..aku ngan waheda agak maybe tak ramai datang sebab Ahad hari kenduri merupakan hari terakhir weekend dibulan Shawal..ramai yang kena attend open house kot..kitorang datang pengantin da nak siap makan beradap da..lambat betul,tapi ok jugakla sebab lepas kami siap makan je Ain dan Aizat da bergambar atas pentas da..so bleh terus slot in untuk amik gambar bersama jugak..Open-mouthed smile


P1060798
Loveeee dengan ini color..tak pernah lagi aku p wedding jumpa color ini..aku lagi berkenan dengan baju Ain yang ini..I love colors during wedding..mungkin itu salah satu sebab jugak kot aku prefer yang ini..

336764_10150316190057596_568532595_8034358_885305041_o
Dress Ain..cilok dari FB Ain..try carik pic Ain penuh berdiri tapi takde plak..aku rasa combination silver dekat color ni sangatla naik dengan naiknye..

P1060799P1060800
Macam biasa,never lost focus pada camera..hehehe..

P1060802
Sebab orang tak ramai sangat que,kitorang lama jugakla kat atas pentas..sempat exited dengan Ain pasal cerita da beli kain untuk wedding Waheda..hilang kawalan kejap Ain sebagai pengantin hehehehe..


334683_10150316333932596_568532595_8034911_1815539346_o
Ini jugak cilok dari FB Ain..Ok Aizat da hilang balik..nice job photog for this shot!

Lepas peluk-peluk Ain,kami beransur ke Jusco AU2..eh,ingatkan beransur nak balik..hehehe,alang-alang da dekat kan..singgahla kejap..and again,aku tak jemu-jemu doakan kamu Ain..Bahagia ke anak cucu tau!

Yana Sayang Kamu!

1 comment:

Mama Gee said...

Sweet sgt combination warna baju pengantin dan pelaminnyaa..