Tuesday, October 18, 2011

Another Wedding of ex-UTM

Assalamualaikum..

Aku kena setlekan cite wedding yang still pending sebab next week onwards ada 2,3 wedding lagi yang kena attend..asal nak pergi wedding je mulala pikir nak pakai baju apa..haihhh,perempuan perempuan..lagi exited nak pergi wedding kalo ada ada baju baru kan hehehe..persaan ni hanya perempuan je yang faham..

Wedding yang aku pergi ialah dekat Shah Alam,dekat dewan SUK kalo tak salah aku..Zaf yang ajak aku pergi, aku on je since takde apa-apa plan..aku macam ala-ala segan nak pergi sebab tak kenal sangat dengan pengantin ini..dalam pukul 2 petang kami sampai area dewan..masuk-masuk area dewan da macam neves sebab macam sunyi je..da risau betul ke tak dekat sini..kalau ikut kad memang da betul da..bila da naik tangga nampak gambar pengantin dan bestie terus lega..

P1060819
Aku ialah daripada office sebab ada keje sket nak setel..tangan yang comot kena cop itu bukti buat kerja ye..hehehe,dari office aku terus pergi rumah Zaf di Shah Alam..

P1060823
Nice kan buat gambar macam ni..diorang punya gambar memang maveles..cun dan pose gempak..

P1060824
Percayala inilah satu-satunya gambar aku di wedding..aku ni kalo tak biasa dengan orang mesti tak reti nak bereaksi sangat..senyum je la yang mampu..terukkan..nak buat macam mana,aku memang susah mesra kalau tak kenal sangat..oh ye,tema pengantin ialah pink color..memang warna tema sejagat untuk tahun ini..so,kalau rasa nak sedonodon dengan pengantin ketika pergi wedding,sila pakai baju pink..hehe

P1060826
Masuk-masuk terus makan dengan ghairahnya..loveeee nasik minyak sangat-sangat..salah satu sebab susah nak tolak kalo orang ajak pergi wedding..

P1060827
Suasana di dalam dewan..tenang je..time ni pengantin tengah bergambar..kalo tak salah aku mak pengantin cakap pukul 12 lebih da sanding..

P1060830
Setel makan,da tak tau nak buat apa aku pon amik gambar deco-deco wedding..Ini ialah frame hiasan dimeja..sweet sangat..banyak personal touch dalam decoration wedding ni..jatuh hati bila baca quotes ni..

P1060832
Muffin yang awesome..menggiurkan..tibe-tibe rasa nak pergi makan muffin dekat Kenny Rogers..

P1060833
Door gift..unik dan tersendiri..dalam isi ferero roche 3 bijik..dua aku makan time on da way balik,hehe gelojoh kalau nampak coklat..

Sebab takde gambar dengan pengantin,aku pinjam gambar dari FB pengantin..oh ye,pengantin perempuan itu ialah ex-utm yang dimaksudkan..
305301_10150329239667819_705482818_8233122_1460989501_n
Bridesmaid dan pengantin perempuan..they look awesome..kalau korang perasan diorang ada pakai tag bridesmaid..even mak ayah pengantin pon pakai jugak..dress dia simple je tapi look sweet..Zaf cakap best baju kawin macam ni sebab lepas wedding pon kalau ada occasion nak pakai takdela segan sangatkan..

308560_10150326418479985_594959984_7985387_55715736_n
Pengantin yang diraikan..thanks ika ajak Zaf,dapatla aku menumpang pergi sama Open-mouthed smile

Yana Sayang Kamu!

4 comments:

Liyana said...

semua nampak cantik, perfect :)

sailaaf said...

nasik tu sedap. Ya Allah. telan air liur lagi. gmbo semua cantik.

budak penjara said...

haha..pompuan memang..klu xde baju baru..agak liat la nk g wedding

syariza09 said...

bajupengantin lain dr yg lain, rasanya kk x nah tgk lg org pakai dress camni