Wednesday, May 28, 2014

Small gathering for baby adam

Assalamualaikum..

 

Tiba-tiba terasa nak cabar diri, 15min waktu break tengahari untuk 1 entry blog..bolehkah? takpe, kita cuba..risau aku dengan diri sendiri yang tak konsisten, tapi bila fikir balik sayang kot kalau kenangan peristiwa-peristiwa bermakna dalam hidup takde ditulis dekat mana-mana..ok, 1st story..Ahad lepas kami a.k.a geng utm berkumpul di rumah zaf, nak tengok baby adam..time pergi tu adam da 19 hari dah..maafkan kami, Adam..Acik-acik ingat awak pantang dekat johor. Kebetulan juga suami waheda dan anis tak join sama sebab ada hal..maka kitorang lepak dengan sangat lama, pukul 11 sampai 2 lebih..jenuh aku menguap ngantuk..baby adam memang tido je, lagila cik yana ngantuk tengok awak tido adam..

 

Photo 25-05-14 11 38 35

Aku ialah gerak dengan anis, baru kutahu puncak jalil dekat dengan equin, aku beria lalu mex..hehe, dekat sangatla kalau lalu equin..ni lah akibat tau jalan pergi keje and balik rumah je..takpe, learning proses..tapi aku still tak tahan kalau kena g kl..hoihhh, kl masih jauh dihati aku untuk jadi tempat jalan-jalan.

 

Photo 25-05-14 11 53 09

Photo 25-05-14 11 53 20

Selfie dengan aqil dan alya..aqil sangat suka selfie..mummy dia kata penuh hpnye dengan selfie..hehe, hp aku pun penuh dengan selfir aqil, tak delete lagi..biar dulu, kenangan aqil main hp aku

 

Photo 25-05-14 12 09 51

Antara selfie aqil

 

Photo 25-05-14 18 13 42

Orang yang diraikan, Muhammad Adam..mamamnye neves kalo adam nak bangun, haha..aku rasakan kawan-kawan aku yang da jadi mak orang ialah masih sama je macam time diorang blaja utm dulu, gaya cakap sama macam dia cakap ngan kawan-kawan..faham x maksud aku? takdela terus berubah jadi matured or serius bila dah jadi mak-mak..masih seperti dulu..hehe

 

Photo 25-05-14 18 13 46

Aisy je yang takde..plan asalnya nak pergi tengok anak ain juga, tapi anak ain warded time tu..insyaallah next time acik-acik pergi malawat kamu ye aisya..aisy ialah sulung, aisya ialah adiknye..

 

Photo 25-05-14 18 13 59

Terima kasih zaf dan fifi terima kami jadi tetamu..Adam, jadi hamba Allah yang baik dan anak yang soleh tau..semoga membesar dengan sihat..We love u baby Adam!