Tuesday, February 8, 2011

Saya xreti formal!!

Aku rase semua org mostly prempuan sngt sukeee bgmbr..lagi2 skrg mcm2 jenis kamera yg cngih yg of coz gmbr cun2 smuanye...tapi bile tetibe kene bgmbr formal,kekekokan sngt terserlah dalam gambar..mcm kena pksa plak amik gmbr..gmbr yg konsepnye ala2 korporat ni di ambil untuk buat manual kt opis aku..shotnye xbrape nak bnyk tpi bolehla..ok jom terjah
Snap 1:haisshhh...aku tido

Snap 2:eh macm kejauhan je snap ni..x best xbest

Snap 3:okeh semua cun

next pose ialah kene buat ala2 berbincang..yg ni aku fail hokeh..nmpk sngt xde bakat nak masuk pilih kasih
Snap 4:haha aku fail..xreti nak blakon berbincang
Snap 5:kalo kak min xnk dngr ckp sy,st tumbuk akak
Snap 6:kak min ni degil la xnak dngr sy cakaappp...
Snap 7:ape2 je la kak min
Snap 8:Dapat!betol ke muka aku hepi cm ni time wat keje..mcm xcaye je hehehe
hehehehe...dialog ialah rekaan..aku xde pape masalah pon dgn kak min ye...akhirnye dpt jgakla snap yg nak masuk dalam manual opis..sronok tpi lagi best kalo posing bebas..tertekan kot..hehehe tah pape plak nak rase tertekan..setel...
Da
-Yana-

Monday, February 7, 2011

Mood adalah ke laut..


slalu hati tertanya2..dalam hidup ni apa yang kita nak..adakah aku da cukup bsyukur dalam hidup ni..kadang-kadang pernah terdetik rasa malu bila DIA da bagi kita mcm2 tpi kita still minta lagi..kadang2 rase bersalah bila di saat kita bahagia, kita abaikan DIA..tpi bila kita sedih DIA yang kita cari..ampunkan aku YA ALLAH..


kadang2 slalu pelik dgn hati sndiri..tahu bila pilih jalan yg 1 itu hati mmg akan sakit,tpi still jgak nak lalu jalan yg sama2..hati slalu xtau nak pilih jalan yg mana..apa pilihan yg ada..BUNTU..slagi diri kita bergelar manusia,kembalila kepada-NYA..DIA ada jalan-NYA..DIA ada percaturan-NYA sendiri yang terbaik untuk hambanya..bila perlu memilih,apa yang harus dipilih..terus bersama dengan pilihan hati walaupon sakit, atau kehilangan pilihan hati yang masih disayangi..BUNTU..

Hati terdetik:Insyaallah malay ver..damai

Da

-Yana-

Wednesday, February 2, 2011

Tarikh ini-02/02/11

Apa yang aku harap dari blog ini...




blank~


blasah je la yana

=D


lost my words..hahahaha


ok

da
-yana-