Tuesday, February 8, 2011

Saya xreti formal!!

Aku rase semua org mostly prempuan sngt sukeee bgmbr..lagi2 skrg mcm2 jenis kamera yg cngih yg of coz gmbr cun2 smuanye...tapi bile tetibe kene bgmbr formal,kekekokan sngt terserlah dalam gambar..mcm kena pksa plak amik gmbr..gmbr yg konsepnye ala2 korporat ni di ambil untuk buat manual kt opis aku..shotnye xbrape nak bnyk tpi bolehla..ok jom terjah
Snap 1:haisshhh...aku tido

Snap 2:eh macm kejauhan je snap ni..x best xbest

Snap 3:okeh semua cun

next pose ialah kene buat ala2 berbincang..yg ni aku fail hokeh..nmpk sngt xde bakat nak masuk pilih kasih
Snap 4:haha aku fail..xreti nak blakon berbincang
Snap 5:kalo kak min xnk dngr ckp sy,st tumbuk akak
Snap 6:kak min ni degil la xnak dngr sy cakaappp...
Snap 7:ape2 je la kak min
Snap 8:Dapat!betol ke muka aku hepi cm ni time wat keje..mcm xcaye je hehehe
hehehehe...dialog ialah rekaan..aku xde pape masalah pon dgn kak min ye...akhirnye dpt jgakla snap yg nak masuk dalam manual opis..sronok tpi lagi best kalo posing bebas..tertekan kot..hehehe tah pape plak nak rase tertekan..setel...
Da
-Yana-

8 comments:

Fieza79 said...

wahh menjadi dh tu lakonan kesemua nya mantapp..!

Lee-Yan-Naa said...

hehehehe...berpeluh tu kak nak bgi nmpk jadi :D

ieda said...

salam kenal dari akak dik

waa mcm model koperat niee cun2 :)

Lee-Yan-Naa said...

salam kenal jgak kak..:D

hehehehe,modal korporat xbrbyr..

syariza09 said...

yehh...jumpa lg kt cni...picas tu smua meletop..bak kata Rosyam nor...Anda yg saya cari!

Lee-Yan-Naa said...

kak azzz.....hehehehe,jmpe jgk kt cni..bru berjinak2 kak..xsmpt rosyam nor nak ckp pape kak sbb peringkt audition lgi da out hehehehe

Ogy said...

ni yana yg pks kt anfc dulu tu ke? opss sori kalo tersilap...

Lee-Yan-Naa said...

Kak Gee:betuulll kak :D