Monday, February 27, 2017

Klon Cik Yong

Assalamualaikum..

 

Weekend lepas aku dan family pergi bercuti di Afamosa. Alhamdulillah syok sangat. Kitorang dah exited nak plan next trip. Aku tak tahu aku berjaya atau tak share cerita cuti dekat sini. Sebab takut tak share, aku just nak share gambar dengan Iman. Hehehehe, nanti Zolah besar cik yong share gambar dengan Hanzolah pulak ye. Iman ialah exited kalau kita ada benda yang sama dengan dia. Kebetulan time bercuti hari tu, aku dan iman ada spek, topi dan sling beg.. tak kebetulan sebenarnya, cik yong yang dress up dia suh pakai semua tu hahahahaha.. syok ambil gambar dengan dia sekarang sebab dah pandai posing.. Artis sangat Iman..

 

Time ni baru lepas bird show tak salah aku.. aku minta mai amik gambar aku dengan iman sementara mood Iman masih ok..

 

WhatsApp Image 2017-02-27 at 16.45.29

WhatsApp Image 2017-02-27 at 16.45.28

WhatsApp Image 2017-02-27 at 16.45.27 (1)

WhatsApp Image 2017-02-27 at 16.45.27

Kaki silang ni kata Diah dia yang belajar sendiri.. kagum aku bila budak sekarang cepat sangat pick up. Aku kira sebab environment sekarang kan sangat lain dari zaman kita dulu-dulu..

 

 

WhatsApp Image 2017-02-27 at 17.00.30

WhatsApp Image 2017-02-27 at 17.00.29

WhatsApp Image 2017-02-27 at 17.00.26

WhatsApp Image 2017-02-27 at 17.00.25

Dah macam menari dah aku tengok kitorang.. aku nak ajar Iman macam mana nak pose kaki senget sebelah hehehehe.. cekap anak murid aku sorang ni..

 

WhatsApp Image 2017-02-27 at 17.00.23 (1)

WhatsApp Image 2017-02-27 at 17.00.23

 

Friends dengan cik yong sampai besar ye kakak iman comel.. comel kan beg kitty iman.. kitorang beli dekat time square, yang pink dah takde.. eh tapi kakak man suka popol (purple) lagi.. spek dia pun dia pilih yang popol juga.. Love you, Iman!