Monday, October 31, 2011

Jogging jugak akhirnye..

Assalamualaikum..
 
Da lama aku tingin nak pergi jogging..dalam banyak-banyak benda yang aku paling liat kalau bersukan ialah nak p jogging..aku tak suka sebab kalo kita da jog jauh-jauh pastu kena patah balik time nak balik rumah..penat owh bila bayangkan..tu baru bayangkan da rasa penat,hehe..dalam 2 3 minggu lepas ila ajak aku p jog..mula-mula macam malas,entah kenapa tah tiba-tiba terbukak hati eceh..
 
Dekat kawasan rumah aku memang ada trek jogging,tepi tasik plak tu..memang pencinta jogging akan enjoy sebab trek dia memang cantik..tapi pencinta lemak macam aku ni takde effect kot walau trek secantik mana..hehehe,kalo rajin lalu trek ni bleh jog sampai PICC..situ punya trek lagi cantik..cantik untuk bergambar..suatu hari nanti nak ajak ila jogging situla..ceh,padahal nak p bergambar sebenarnye..
 
P1070085
Pencinta tegar jogging..kalau aku jog dengan dia memang kena tinggalla..badan tak fit owh,ila kan muda belia lagi..memangla fit..hehe
 
P1070122
Eh,kata jogging..takkan pakai baju kurung kot..
 
P1070108
haha~memang terbukti aku pemalas nak jog..aku teman ila je akhirnye sebab nak lepak kat luar..hehehehe,tak senonoh plak rasa,adik berusaha keluarkan peluh,kakak yang cantik ($#^%$&) plak elok duk bersila..hehehehe
 
 
Aku bosan tak buat apa, aku amik pic area rumah aku..
P1070098
Dekat je adik aku jog..dia tau kakak dia malas jalan jauh-jauh..
 
P1070152
Tasik yang sejengkal je dengan rumah aku
 
P1070139
Masa aku mula-mula tengok pic ni macam pic tampal kan..hehe,besar segedegang muka aku berbanding muka rumah..Dalam pukul 7 macam tu kami beransur pulang..aku baru perasan kalo aku tulis entry, nak tutup entry je mesti aku cakap kul berapa aku beransur..hehe,typical sungguh..
 
P1070140
Babai trek..dari kakak pemalas jogging..
 
P1070135
babai trek..dari adik collapse sebab lama tak jogging..haha
 
Yana Sayang Kamu!

2 comments:

syariza09 said...

biar betik pakai baju kurung, br blk keje ke....ooo rumah dia kat rumah fiza rupanya

Yana Kama said...

hehehe,tak jog pon kak mah,,tu yg pakai baju kurung je tu..aah kak,berjiran dengan kak fiza :D