Friday, June 24, 2016

Like A Family

Assalamualaikum..

Aku rasa sangat bersyukur environment office aku sangatla menyeronokkan.. Kerja kadang-kadang memang ada yang stress, but then sebab people disekeliling kita sangat supportive buat kita enjoy kerja kita.. Dah rasa macam family sangat, mana taknye.. kita kan spend lebih 8 jam sehari bersama.. Of course dah kenal sangat dengan kawan masing-masing.. ada yang stail mak-mak, yang ni best sebab selalu bawa makanan sedap, hahaha.. ada yang macam kakak-kakak, macam kawan-kawan.. Alhamdulillah aku rasa aku sangat boleh masuk dengan semua orang..

13503022_10208226584756552_6809940573979766663_o
Photo 24-06-16 09 02 43
13442468_10208226589636674_8877658711010262133_o
13497533_10208226594196788_2903754862148409877_o
Gambar- gambar last week untuk kad raya.. ada ramai juga yang tak dapat join.. susah nak kumpul semua orang.. aku suka gile tengok aksi En Ta, yang pakai baju hitam tu.. comel gileeee


haha.. yang ni lagi comel.. dia sorang je lain.. En Ta En Ta

kad raya PSP
Ni kad raya tahun lepas.. tahun ni aku tak tau macam mana diorang design.. suka sangat aku kad ni, aku ada simpan satu sebab rasa cantik sangat.. kad yang cantik, bukan aku hehe

Update:


Siap dah kad raya opis aku tahun... cantik! aku lagi suka kalo diorang edit dari gambar aksi bebas.. hehe mungkin tak sesuai kalau nak bagi dekat client kan

1 comment:

Yusai said...

sedihnya..ku tiada dlm gambor..entah2 nk kena tukor ni.. ye kad raya korang tahun lepas tahap menjeleskan org.. lawan n best sangat2