Wednesday, May 9, 2012

Selamat Pengantin Baru Duhai Sahabat

Assalamualaikum..

Hari Ahad yang lepas, aku p kenduri kawan opis aku..gulp, namanya Ina, sebaya dengan aku, gulp gulp..hehehe, Ina ialah cucu kepada Arwah Haji Sidek, ayah kepada anak-anak sidek tu..ina anak kakak yang sulung adik beradik itu..kendurinya buat di Banting..dekat sejam jugak aku baru sampai..Alhamdulillah tak sesat lama sangat..alkisahnya time mula-mula nak pergi aku roger budak opis aku, tapi ramai plak ada hal lain..aku roger yang single2 je sebab leh g sekali..bila semua da tak boleh, adik kecik aku (kecik ke?) yang baik hati, penyayang lagi comel macam panda a.k.a Mai offer untuk teman..lega makcik, kalo tak memang da tak g da kot aku..

IMG_0631
Gembira untuk kamu Ina..da ramai kawan-kawan aku tema sandingnya putih, mix pink purple..tema aku?gulp gulp gulp gulp gulp hehehe

kawin ina
Tugu depan rumah Ina..Mai kata time dia darjah 6 dulu (bukan sekarang dia memang darjah 6 ke,hehe) dia da pernah ada lawatan dekat sini..

Tahu tak bila Ina naik cuti..Semalam dia da keje ok..aku macam 2 3x tanya betul ke Na..hehe, aritu Ina ada bagitau sebab dia da banyak amik cuti untuk exam..takpe Na, tak cuti pon Insyaallah kenikmatan perkahwinan tetap ada kan =D..Bahagia sampai Jannah Ina..Moga Allah kurniakan keturunan yang baik dan soleh untuk membela Islam..Amin, sayang kamu duhai sahabat..

2 comments:

Mizz ErMa said...

wah, berseri2 muka pengantin baru..hehehe betul ke pengantin baru nih anak pompuan sulong haji sidek tuh? wah, minat betul tgk cite ank2 sidek taem kecik2 dulu..hehe

maisarah said...

amboi~~bkn maen agy ea mmbodek...hehe