Wednesday, June 8, 2011

Cinderella Story of My friend

Assalamualaikum..

Anis,my bff yang nikah pada 4 Jun ialah akan (telah) bersanding pada 5 Jun..Anis sangat cantik..orang da cantik,tambah plak baju ohsoommm..memang terserlah bangatla..effortless..cuba kalo aku,berpeluh-peluh tukang make up nak tutup cela kan..akak make up tu mantapla..Huda da bercita-cita nak tempah da..Persandingan buat dekat Dewan Merak Kayangan,Felda..orang cakap nak buat kat sini tempah kena setahun sebelum..gilak r..mak aihh..dahsyat tol..(banyak emosi plak da)

Jom layan pic Cinderella (lagi cun kot dari Cinderella..Cinderella tak real..Anis of coz la real)..Fuhhh gambar sangat banyak..aku sampai dalam pukul 10 lebih..nak tengok Anis bersiap plus Huda nak minta Ain tolong make up kan..sempatla aku snap gambar time pro photog amik pic..ooowhh,indahnye kamu ANIS (tibe2)
Anis Sanding
Anis tengah pakai tudung dan Vail (alamak tau tau eja dan malas nak search)

Anis Sanding1
Sini sangat Cinderella dan Anis kelihatan sangat tinggi

Anis Sanding2Anis Sanding3
Gambar Anis sorang..time ni photog duk amik gambar sebelum Anis dan Kalut masuk dewan

Anis Sanding4Anis Sanding5Anis Sanding6
SWEEETTTTTTT
Dalam pukul 1.30petang,diorang masuk dewan..aku sangat rasa macam arits (eh bukan aku artis tau) bila tengok wedding Anis..memang grand habisla..siap spotlight haa..
Anis Sanding7
Berarak masuk

Anis Sanding10Anis Sanding9Anis Sanding11Anis Sanding12
Smart Kan!!

Anis Sanding13
Menuju ke meja makan

Lepas makan beradap (which gambar aku takde,eh ke ada tapi tak cun kot),diorang menuju ke potong kek..time ni Anis dan Kalut duk gelak2..tak tau kenapa..Ain pon join gelak jugak..cantikla gambar kek dan mereka..macam naik color kek..pengajaran dia ialah sila tempah kek kawin warna kuning (pulak)
Anis Sanding14Anis Sanding15

Okeh,aku share gambar diorang dulu..next ialah gambar me n fren..fuhhh..jenuh tul nak ngeditnye..ok..habis dulu setakat ni.
P1020065
How gorgeous she is!

Yana Sayang Kamu!

1 comment:

SitiFairusMohdYusoff said...

cantek3! nona, ko g wedding mimiko x? kalu g jangan lufer upload gambar kat blog yeh!