Sunday, June 10, 2012

Besday Umi Celebration!

Assalamualaikum..

=D Senyum je yang mampu sebab aku tengah kenyang yang amat, Alhamdulillah..entry dan gambar fresh sejam lebih yang lalu..kami ke Nando’s makan-makan sempena besday umi..da expired da pun besday umi tapi jadikla kan untuk jadi sebab makan-makan..aku ngan ila yang exited nak ke Nando’s sebab tak pernah try lagi..nampak orang selalu cerita dekat blog maka kami exited la nak  p try..lewat juga kami sampai dekat Nando’s..dalam pukul 9.30 baru touch down dekat Alamanda..nasib boleh masuk lagi..

Apa yang kami makan..aku amik set 4 orang, 1/4 sorang + 1/4 lagi untuk umi..hehe, Aki buat lawak, dia p tanya 1/4 dengan 1/2 mana lagi banyak..depan orang amik order plak tu..sabar je la..hehe, ila dengan aki makan burger..Aki perut dia extra sikit jadik 1/4 extra tu untuk dia jugak..hehe, jangan marah ek Ki..

IMG_2081
Ini aku punya..aku pilih yang hot..omangaih, hot sangat kot..pening kepedasan dia masih aku rasa sampai saat entry ini dibuat..

IMG_2082
Mai as always..peminat utama nasi

IMG_2086
Ini burger ila..apatah nama dia..sedap jugak, cuma kalau roti dia nipis sket mungkin lagi awesome

IMG_2089IMG_2090
Desert kami..maveles jugak..

Gambar kami.. =D
IMG_2091IMG_2095IMG_2097
Eh, banyak plak gambar depa..sebab cun aku letak semua..hehe, bangga tak la ak cakap ila cun ekekeke..eh ke engkau yang bangga Ki?hehe

IMG_2098IMG_2100IMG_2101IMG_2102
Us!Senyum adik-adik laki aku selalu lebih manis dari kitorang..lebih manis dari gula..hehe

IMG_2096
Alhamdulillah atas rezeki Allah..insyaallah next time kalau ada rezeki boleh try tempat baru lagi =D

IMG_2088
My awesome and cun ummi! Love u Ummi!

Memang sesimple2nye entry ini..jadila kan untuk dibuat kenang-kenangan dalam blog..

3 comments:

syariza09 said...

akk suka tgk umi yana yg sentiasa ceria ngan keletah ank2 ...hehehe

MJ said...

dessert die mmg mabelesss...huihh lama dah tak mkn kek coklat..teringin pulak tetibe

seseorang yg hanya seorang said...

mane entry baru na..???
laggoonn redang..??