Tuesday, January 20, 2015

Nurul iman sayang

Assalamualaikum

Aku rasa baru sekali je aku cerita tentang nurul iman,  anak saudara aku dekat blog.. Maafkan cik yong iman, dah lapan bulan iman baru sekali cik yong cerita.. Alhamdulillah dengan nikmat yang Allah bagi.. Semangat gile bila nak balik rumah sebab iman duduk sekali dengan aku.. Baby kan, bila dah pandai senyum.. Alahai jatuh hati sangat.. 

Time awal2 iman baru nak start mengiring.. Susah sangat nak ambil gambar dia pegun sebab tengah exited nak bergerak kan

Iman kecik kecik da minat kungfu panda

Time babq grade diploma cikgu.. Sengih bukan main iman.. Time ni iman duduk luar dengan cik yong. Good girl sangat iman.. Iman kalau tempat ramai orang dia akan diam dan sangat memerhati.. Bila dah bosan baru dia start ehek ehek manja2.. Aku rasa semua baby mungkin sama kan

Iman dengan untie sarah.. Kitorang sangat kagum bila iman ok dia dukung padahal sebelum tu time dia kecik sikit kalo dia tak familiar dengan orang tu mesti dia nangis.. Iman dah big girl 😭😭

Iman kena buli jadi minah kpop hehe 

Iman moooo

Iman bab makan sebijik cik su.. Bila da kenyang sengih bukan main.. Adik aku pesan time dia nak balik nanti bagi iman makan kenyang-kenyang, baru dia good mood haha korang memang kenal satu sama lain bila bab makan kan

Amoi, cik yong rindu amoi.. Aku rasa semua mak sedara akan bias kan dengan anak sendiri.. Mak ayah apatah lagi kan.. Semoga membesar menjadi hamba Allah yang taat, umat yang mencontohi rasulullah, anak yang berbakti kepada baba dan mama dan anak sedara cik yong yang geng shopping haha jom iman join cik yong hias buku!

3 comments:

Ann Ishak said...

comel iman ni

maisarah said...

I smell my name in this entry...snif sniff...

BTS said...

comel..sebaik baik penciptaan.. hargailah...