Wednesday, September 19, 2012

Raya Keempat: Tok Bali la kite..

Assalamualaikum..

Aku maraton ni mengarang nak abeskan entry raya..agak-agak habis tak ek aku menulis entry ini..we’ll see..oraito, raya keempat takde kemana pon kitorang..cycle raya aku tiap2 tahun memang almost 100% nak samadari pagi sampai petang duk lepak rumah je..bila menjelang petang, adik sepupu aku ajak pergi usha chalet apa tah yang baru bukak..petang punya petang akhirnye pukul 6 kiotrang still dekat rumah lagi..sudahnye Ayah Di bawak kitorang p tok bali..jadikla kan dari duk saja kat rumah..

Layan gambar je la ek..ada jugak budak-budak dan family yang mandi manda..tapi kitorang kuar rumah pun pukul 6 lebih kan..menag tak dapekla nak mandi..

IMG_0275IMG_0290
Gelap kan..sebab da petang sangat da ni..

IMG_0294IMG_0299
Gambo edit..nampak palsu kan..biasala, budak tengah gayat edit kan..tak nampak naturalnye..

IMG_0307
Mai, kenal tak baju umi..u’olls sangat sah anak beranak..hehe

IMG_0309
IMG_0350
habessss!!!!wohooooo..berjaya! ambo berjaya!

241719_440851992619936_681050319_o
Salam perantauan dari kejauhan..

4 comments:

Me said...

bess nya gi tok bali...air tak pasang ke yana!!

Yana Kama said...

hehe..takde pon kak aya..kitorang main tepi-tepi je..=D selaamt hari raya kak aya..eh, raya da abes da..ekeke

seseorang yg hanya seorang said...

time ak xde...bkn main pnjg entry ko ye?

maisarah said...

jeles la plak tgkk korang cium umi...