Saturday, September 29, 2012

Jalan-jalan Terengganu: Sekitar pulau

Assalamualaikum..

Aku share sikit gambar dekat area chalet aku..tapi tak banyak sangat gambar..even  p snorkeling pon tak bawak..part tu aku ralat sket tak sewa kamera yang boleh kena air tu..takpe, lesson learned..gambar-gambar ni dorang amik time aku ngan ila setel pasal bayaran..memang pic aku takdela kan..

IMG_2206
Tepi pantai kalo takde buaian ni macam tak cukup syarat kan..ada tempat main bola tampar jugak depan tu..

IMG_2208
Kawasan chalet..

IMG_2209
Abang kacak..tak berani aku nak besarkan gambar ko ki takut nanti ko makin “hensem” dan membesar..haha

IMG_2212
Ini area tempat makan kitorang..semua kayu, lantai pon kayu..jadi takde masalah kalo ko basah-basah nak terus makan..

IMG_2213
Bina badan??!! euwww

IMG_2214
IMG_2215
Depa 2 orang je duk bergambar..Adi duk baring dalam buaian hikmat

IMG_2219IMG_2220
Jelas sangat tengok diorang bergambar ni..

IMG_2221IMG_2223
Adi dan buaian hikmatnye..

Dan..kami touch down di bilik plak..2 tingkat, bilik untuk 3 dengan 4 orang sama je..satu katil atas, satu katil bawah..bawah aircond, atas kipas..ila ngan Mai duk atas..kami (aku ngan umi) yang senior duk bawah hehe..pastu budak 2 orang tu mengaruk cakap panas..hehehe

IMG_2224
Sangat kayu kan..

Dan lepas makan makanan yang kitorang tapau semua orang selamat tido..hehe, jadual snorkeling ialah pukul 2 petang..get ready sunblock semua bagai..eh, aku tak pakai pon..aku pakai krim mai je, tu pon 1st day lepas tu da next day aku dengan rela hati tadah muka untuk bagi sunburn..hehe tak girlish langsung..will be continued

1 comment:

MJ said...

wahh..tak sabar pulak nk p t'ganu besok! tp saya p pulau perhentian..