Tuesday, July 26, 2011

Exited kali kedua-Blogger femes singgah blog

Assalamualaikum..

 

Hari Ahad lepas  aku baruexited kak Neena Anuar singgah blog kan..tetibe kan kan kan..entry hari Ahad aku tentang rancangan ‘Assalamualaikum’ plak mendapat kunjungan blogger fashionista..mata berpusing-pusing tak nak stop, lama jugak kot aku termenung tengok skrin desktop betul ke ni apa yang aku nampak..fuhhhhh,sangat kejutan bagi aku..

 

image

See See See..aku tak bermimpi kan..Kak Anna panggil aku Dear,ekekeke pengsan kali kedua..sukeeeeeeeeeee tak henti2

 

Aku pon tak tau cane Kak Anna bleh singgah..kalo tengok kat keyword ada search nama ‘Sue Anna Joe’..tu kot yang menyebabkan tersampai ke blog aku ..sebab aku takde bagi link pape pon kat FB dia..aku cuma komen kat status FB dia je bila dia tak kuar kat rancangan kelmarin..confirm next week aku bangun awal..hehehe..korang pon jomla join aku tengok rancangan ni jugak..start pukul 9 pagi sampai 11 pagi..kalo last episod bab2 fesyen kuar dalam 10.30 pagi,tak tau la plak untuk next session ni kan..sape cakap blogger famous sombong kan..oh ye, kalo korang nak tengok blog kat Anna, klik sini ye..tapi aku rasa semua orang pon da tau kot blog dia..dia adalah photog jugak rasanye..aritu ada tengok dia amik Pic Nureen Aziz..cun!Dia tengah sambung blaja..kagum tengok orang gigih blaja weh..bila tah aku nak sambung ni..asik bertangguh2 je..hmmm, by the way..thanks Kak Anna sudi singgah!

 

Yana Sayang Kamu!

2 comments:

hyazz said...

bess nye org glamer singgah kan...teruja sangat..

Lee-Yan-Naa said...

Kak Aya:betul kak :D