Sunday, July 24, 2011

TV Alhijrah-Assalamualaikum: Inspirasi Fesyen Blogger

Assalamualaikum..

 

Aku tengok dekat FB status Kak Sue Anna Joe..kebetulan bangun awalkan rini..terus tune tv 114..tingin nak tengok diorang live weh..selama ni kan tengok secara kaku je..melalui gambar2 di blog..exited nak tengok Aishah Amin sebenarnye..eh semua pon aku tingin jugak nak tengok hakikatnye..ekekekeke

 

image

Tengah baca blog Echa..hi Echa! Open-mouthed smile

 

Aku sebenarnye tengah sambil2 edit gambo kat Broga..tak banyak pon yang nak edit sebab view da cantik kan..cahaya pon cukup..rasa nak naik lagi la..hmmmm,da pukul 10 da ni tapi still takdok lagi diorang..lambatnyeee..aku da lapar secara mendadak ni tapi nak tengok diorang jugak..pukul 10.30 kot session diorang..eh da nak start..jap,apsal aku plak yang neves ni ekekekeke macam aku plak yang nak masuk TV kan..

 

Ok, da start..ada persembahan dari Najwa Latiff..tadi time pembukaan pon ada jugak performance dari dia..kalo tak salah aku dia baru Form 4 ke 5 ek..aku pon tak sure,muda2 lagi da berbakat..suara dia sedap sangat hoke..

P1040783

Najwa while performing her song..

 

blog18

talented and gifted

 

P1040788

Aku baru tau Irma da mengacara..cute la Irma ni..dress up dia just nice je..aku tak suka sangat tengok dia dress up heavy2 macam time dia g ABPBH..nampak saratla..okeh,tu dia tajuknye..’Inspirasi Fesyen Blogger’

 

P1040791

The Set..Aku macam duk cari mana Kak Anna dengan Aishah..maybe diorang kuar lambat kot..

 

P1040789

P1040799

Adriani yang cute tengah bercakap memberi pendapat..

 

P1040806

 

Komen aku untuk this session..

 

Sue Anna Joe

Eh tak nampak pon dia lagi..maybe dia kuar sekali dengan Aishah Amin kot..owh dia tak kuar ponnnnn akhirnyeeeeee…

 

Eyqa

P1040795

Eyqa nampak suwit je..malu2 sket Open-mouthed smile Eyqa cakap dia selalu update tudung dia setiap minggu..aku pon suka g blogshop dia jugak..tudung awning dia cun..shawl dia unik..

 

Aishah Amin

Macam xkuar lagi Aishah..owh sedih..nak tengok dia sebenarnye..

 

Shea

P1040814

Shea gelak comel..suara Shea besar sket..macam Lisa Surihani..Shea tak cakap banyak sangat..dia suka cakap sambil senyum..

 

Jezmine

P1040809

Suara dia sedap owh..nampak more confident..maybe sebab da biasa kot dengan kamera..more to vintage punya stail

 

Adriani

P1040800

Paling cute..macam malu2 sket jugak..dia cakap 3 warna je hoke untuk dipakai..aku sukala tengok Adriani ni..cute gile..nak kahwin da rasanye..

 

Ami

P1040808

Confident..nampak matured..dia da kahwin kan..aku tak ikut sangat blog dia..tapi bila tengok dia live nampak best..dia suka baju yang printed..looks unique!suka calor bold jugak

 

Najwa tutup ‘Assalamualaikum’ dengan lagu baru dia,Cinta Muka Buku..cipta sendri kot..hebat kan..Most of it diorang cakap outfit bleh 3 warna je tau..puas hati jugak dapat tengok diorang..tapi nape Sue Anna Joe dan Aishah Amin takdeee…keciwaaaa aku..

 

PS: Semangat aku kan amik Pic kat TV..ekekeke

 

Yana Sayang Kamu!

2 comments:

Sue Anna Joe said...

Dear, so sorry. Ada salah paham sikit. So slot saya with Aishah Amin dan Fira Hanis will be next weekend insya'Allah. Thanks for watching though.

Lee-Yan-Naa said...

Hai Kak Su..ok nak pengsan jap bila akak komen..wokeh kak,next week saya akan bangun awal :D Thanks kak sudi singgah