Saturday, December 10, 2011

Keranamu SPK,kami ke PD~Bercanda di tepian pantai II Sunset

Assalamualaikum..

Rajin plak aku buat entry bersambung-sambung akhir-akhir ni kan..aku macam malas nak kumpul gambar banyak-banyak dalam 1 entry..jenuh beb nak abeskan 1 entry kalau terlalu banyak yang nak diceritakan..petang 3/12,l epas setel discussion, kami beransur pulang ke bilik..aku beriya tukar baju nak main air dekat pantai..sekali Kak Yus punya bos buat meeting bahagian plak petang tu..terus serba salah da aku nak turun ke tak..nasib baik Kak Shida dan Kak Akma mau teman aku turun..mula-mula aku macam nak tunggu Kak Yus,tapi takut habis lambat plak kan..aku pon turun la dulu..tapi depa dua orang ni tak mahu mandi..takpela kan,janji boleh turun g pantai..

Mula-mula aku ada jugak perasaan nak lepak pool..tapi bila turun memang rasa tak sanggup nak berebut dengan ramai orang..moh ke pantai la kita yok..

P1070782
Ini ialah Kak Akma..asal tengok pic pantai je terasa menggigil-gigil nak turun pantai lagi..aritu sedikit frust sebab tak dapat bermandi-mandian dengan sepuas-puasnya..

P1070785P1070787
Yang baju oren itu ialah Kak Shida..da nak kawin da dalam awal tahun depan..tiga-tiga orang ni ialah satu bahagian..aku suka keje dengan diorang, Alhamdulillah aku rasa kitorang saling melengkapi..takdela rasa macam nak bersaing..diorang da lama dekat bahagian aku..banyak jugak yang aku belajar dari depa ni..

P1070790
Bilik kitorang ialah tingkat atas sekali dan ngadap pantai..1st time aku duk hotel dapat view ngadap pantai..maveles..

P1070783
Subhanallah..breathtaking moment..

P1070791
Musuh ketat aku..ekekekeke,aku tak naik pon kali ni..gegirl semua tak mandi,mana ada geng mau naik..yang ada mandi pon Kak Nik,tapi dia duk mandi dengan hubby dan anak dia..aku pon menumpang duk dekat dengan diorang..

P1070793
Touch down..ekekeke,sikit sikit aku turun dalam air..tak lama pon aku duk bawah..pukul 6.45 macam tu aku naik bilik..nasib lif ok,kalo tak jenuh nak naik tangga dengan suar basah dan air menitik-nitik..

S.U.N.S.E.T
P1070796
View dari bilik aku..indah kan ciptaan Allah..rasa nak lepak duk luar je,tapi nasib tak baik da..elok plak orang sebelah rumah lepak luar jugak..da terganggu mood mau bersantai-santai tengok matahari terbenam..

P1070797
P1070805
Baru nak terbenam..cerah lagik time ni..spotted bot yang membelah lautan..

P1070808
P1070815
P1070809
Orang still ramai lagi..tapi da makin berkurang kalau compare dengan time aku kat bawah..

P1070812
My Sister forever..pukul 7 akhirnya baru Kak Yus setel mesyuarat bahagian..sempatla dia turun main-main dekat kaki pantai..

P1070818
Kejung habis..aku ingat Kak Yus nak amik half yang atas je..sekali dia amik almost full..memang macam nak nyanyi lagu negaraku da aku ni..hehehe

P1070819
Done..puas dapat tengok dan capture moment indah ciptaan Allah..Allah maha kuasa..

P1070811
Melayan Sin Chan sambil menunggu Maghrib..tapi aku rasa Sin Chan ni makin lama makin tak bestla..

S.A.H.A.B.A.T,andai aku khifaf di dalam penulisan,tegurla aku!
Yana Kama

6 comments:

seseorang yg hanya seorang said...

waaa...banana bot...mimpi ngeri....30 kaki...oohh...tidak..

Yana Kama said...

hahahahaha~tak coral la gigil dengar 30 kaki

seseorang yg hanya seorang said...

hahaha...coral la sgt....

Mama Gee said...

shanteknyaa gambar2 langit tu Subhanallah..!

hyazz said...

bess nye..indah sungguh Ciptaan Nya

sailaaf said...

cantik la pic yana..PD best nyer