Friday, December 30, 2011

Safi~Gold Coast Palm Tree: Dinner yang kena Karaoke secara paksarela

Assalamualaikum..

Sambungan dari entry dibawah..sepatutnya malam tu pukul 7.50 malam kami da kena berada di dewan, tapi kitorang 8.15 barula sampai dewan..lega tak mula lagi..sampai-sampai je staf Safi suh cabut amik giliran untuk persembahan Karaoke Idol..dan kami ialah kumpulan pertama yang kena buat persembahan..pergh,,memang menggugah selera makan aku..pilih punya pilih lagu kitorang bedal lagu cindai..perghh lagi sekali, kelu dan blur kot time pilih lagu..ingatkan lagu tradisional senang nak bawak..dugaanku salah belaka..hehe, kami bedal je nyanyi tanpa fikirkan persaan orang yang nak dengar..

P1080101P1080102
P1080103
Bukti dinner aku tak berapa nak selera..tapi memang tak berapa nak kena sangatla dengan perut aku..aku kan hantu makanan berminyak, so selera adalah sedikit ke laut yang sebelah bilik tu..ekekeke,mungkin penangan neves nak nyanyi 1st kot..

413262_10150549783063417_529503416_10801873_1152528717_o
Before kena karaoke, setiap group kena ada cheer masing-masing..jenuh aku dan Kak Shida duk fikir..group kitorang siap praktis bagai haa dekat luar before perform..Performmm??layan je la kan..ekeke, time praktis tu kitorang bersama-sama touch up balik cheer tu nampak lebih realistik..apehal ayat buat entry aku macam ayat buat reoprt..penangan akhir tahun la ni..Open-mouthed smile oh ye,gambar ini ialah kredit kepada FB Blogger Nana jugak..ada 3 4 keping gambar aku amik dari situ jugak..I da minta izin tau..hehe

332900_10150549751923417_529503416_10801747_832694032_o
Penuh perasaan duk nyanyi..mulut paling luas terbukak adalah mulutku..nampak sangat exited nak karaoke kan..ekekeke

Oh ye, Shila ada buat persembahan jugak tau..lagu Patah seribu,ala lagu baru dia tu.. video klip baru dia pon baru keluar..dengan Sharnaaz..padannn (sebut bisik macam dalam iklan tu )
Sesi Penyampaian Hadiah..
328307_10150549778653417_529503416_10801855_109440946_o
Pemenang utama..ipad 2..perghhh,terliuq..

329037_10150549784243417_529503416_10801878_463436420_o
Gambar group aku..eh,gambar yang menang ipod takdop la..dekat kamera Kak Fiza dan Kak Eli jugak,kamera aku memang ciput je gambarnye..

P1080108
Ye, inilah ipod itu..survey punya survey akhirnya ko tahu ipod yang besar tapak tangan ni berapa..dekat RM600 jugak..16gb memory..perghhhh,tak jadik aku nak kecewa berlebihan hehe

P1080122
Pic kemenangan..Alhamdulillah

P1080127
P1080129
Sejak akhir-akhir ni aku berani tersenyum lebar..dan akibat tersenyum lebar pipi jadik bersinar macam belon..pasrah da aku..

P1080116
Group foto with Shila..

408912_208663455886925_156442611109010_475345_299247289_n328242_10150549788888417_529503416_10801901_1309868899_o
We had fun that nite..yang paling batal ialah group kitorang yang last sampai,tapi kami ialah 1st group yang balik..haha, kelakar la..itu sahaja cerita aku di malam Safi Open-mouthed smile

S.A.H.A.B.A.T,andai aku khifaf di dalam penulisan,tegurla aku!
Yana Kama

1 comment:

e.l.i.z.@ said...

teringat la kenangan yg best ni kan...kalau ada contest lagi, jgn lupa bitau keli hihihi

p/s: keli dh privatekan blog keli..takde update apa pun hihi..apa2 sms atau pm kt fb tau