Friday, December 9, 2011

Perlawanan Persahabatan Selangor dan Sime Darby FC di Padang UPM

Assalamualaikum..

Tiba-tiba rasa tajuk macam pengulas berita plak kan..petang semalam, kawan aku kata ada perlawanan persahabatan antara Selangor dengan Sime Darby FC macam yang aku tulis dekat tajuk entry ini..aku macam alaaaa,tak bawak baju dan suar..kawan aku apalgi soundla, ko yang nak main bola ke sampai kena bawak seluar bagai..hehe,kena sebijik..kawan aku kata start pukul 5.30 petang..kitorang plak dalam pukul 5.15 baru habis meeting,terus bergegas g padang..

P1070875
Orang pon tak berapa nak ramai..mula-mula kami tengok secara berdiri, macam tak best plak tengok bola berdiri kan..kami pon beransur ke tempat duduk..syok sket tengok sambil duduk kan..

P1070877
Wokeh..baru best dapat tengok dari sini..view pon cantik..kaki pon tak lenguh..

P1070878
Elok dalam 5 minit kitorang duduk tiba-tiba pengadil tiup wisel..aku ingat da half time, sekali aku duk pelik apehal diorang salam salam da ni..rileks la,jap lagi kan korang nak jumpa balik..

P1070879
eh eh,awat kuar padang ni..laaaaaaaaa,da abes da ke..perghhhhh,memang menguji sungguh..mati-mati kitorang ingat baru start..maknenye pukul 4 la dia start kalo belum pukul 6 da habes..urghhhh,keciwa beb..beriya aku nak tengok diorang main..eh eh,perasan tak sape ada player sukan sea aritu..klu: tinggi menggalah

P1070885
Dia ialah yang no.4 tu..

P1070888
Ceh,takdop pic clear plak da..dia ialah Mohd Asraruddin Putra Omar..kawan aku yang perasan..pastu macam rasa nak turun bawah amik gambar tapi malu plak la kan..hehehehe,rugi-rugi sebab orang tak ramai sangat..smart smart tapi pangkat adik adik tu..hehe

P1070884
Eh, yang kena interview ni Irfan Bakti kan..muka macam meh dia..aku bukan kenal sangat..aku kenal Lim Swee Tin je..eh itu lecturer UPM da..Ong Kim Swee la..hehehe,aku selalu tertukar nama diorang berdua..

P1070881P1070886
P1070890
Aku dan mereka..pasrah sungguh kitorang bila da abes..beria aku mesej umi aku cakap balik lambat..sekali aku dulu yang sampai rumah..dan untuk pengetahuan korang, aku tak tahu berapa bijik gol dan sape yang menang..tak berbaloi sunggu rasa..alahai

S.A.H.A.B.A.T,andai aku khifaf di dalam penulisan,tegurla aku!
Yana Kama

3 comments:

Liyana said...

haha xpe..janji dpt tgk :D

Mama Gee said...

alahaiii....hehee

seseorang yg hanya seorang said...

bpe minit je sempat ko tgk na?