Friday, December 30, 2011

Kebetulan:Nikah gantung vs Bubur

Assalamualaikum..

Aku tengah duk baca blog yang ada dalam blog list..tiba-tiba mata aku duk tengok,eh kenapa ada blog tajuk sama..aku mula-mula ingat salah pandang je..so aku baca blog Nusha dulu..lepas da baca entry blog Nusha, aku tengok balik dalam bloglist..eh laaaa..memang betul ada 2 blog yang ada tajuk sama..hehehe,kebetulan kan..tajuk yang unik tapi boleh plak sama timing berada dalam blog list aku..

image
Sama kan?

image
Ni ialah entry dari blog Nusha..

image
dan ini ialah entry dari orang yang sama nama dengan aku, Liyana..ekekeke

Kebetulan yang lagi sekali ialah ketika aku perasan Cik Kaki dan Kathyjem punya entry..iaitu tentang bubur..entry yang mula-mula aku baca ialah Cik Kaki punya..lepas tu, bila baca Kathyjem punya terus rasa macam dejavu, eh aku pernah baca la cerita pasal bubur sebelum ni..

image
Cik Kaki punya version cerita bubur..

image
Version Kathyjem..

Hehehehe..nampak sangat blogger di Malaysia ialah sehati sejiwa..1 Malaysia katanye..Open-mouthed smile setakat ni aku tak pernah lagi ada kebetulan apa-apa dengan blogger yang lain..teruja sebenarnya aku bila bertemu kebetulan ini..lagi-lagi yang dekat entry nikah gantung..boleh plak entry depa berada dalam bloglist yang dekat-dekat..teruja tak abes-abes lagi ni Open-mouthed smile

S.A.H.A.B.A.T,andai aku khifaf di dalam penulisan,tegurla aku!
Yana Kama

2 comments:

Liyana said...

eh mcm kenal pulak yg name liyana tu, kakaka

Yana Kama said...

hahaha~kannn..memang kenal kot :D