Thursday, December 22, 2011

Safi~Gold Coast Palm Tree: Ready..go!

Assalamualaikum..

Pertama sekali nak ucapkan rasa kesyukuran atas rezeki yang diberi Allah..Alhamdulillah kumpulan kami,s4safi menang hadiah saguhati bagi contest kliq safi balkis perfect 10..mula-mula macam frust sebab tak menang grant prize,tapi bila fikir-fikir balik, eh da menang pon da cukup baik da..bukan ada modal banyak sangat pon yang aku keluarkan nak demand lebih-lebih..terpujuk sikit rasa hati dari perasaan tamak yang bukan-bukan itu..

image
Tahniah kepada Kliq 2intim8 yang menang hadiah utama..bila dekat Gold Coast tu dah kenal diorang, rasa diorang sangat layak untuk menang..diorang memang sangat klik dan nampak usaha keras diorang untuk menang..siapa usaha lebih of coz la kan dia dapat lebih..

Untuk empat Kliq yang menang, kesemuanya ditaja untuk percutian 2 hari 1 malam di Gold Coast Sepang pada 18 dan 19/12..eh sebenarnya aku dah terskip cite Melaka..hehehe,opis aku buat Pelan Pembentangan KPI dekat Melaka dari 16-18 Disember..kiranya memang ngam-ngam abes Melaka terus zass g enjoy prize Safi ini.., nampak sangat lagi teruja untuk cerita Safi dari cite Melaka..kebetulan jugak opis Kak Fiza pon buat trip p Melaka jugak..kagum jugak aku dengan kebetulan ini..hehehe..Kitorang berkumpul di opis Safi dalam pukul 1.30 petang dan pukul 2 gerak lalu pukul 3.30 petang sampai..sampai-sampai terus dibawa ke minum petang..

P1080035
Minum petang di Sepoi-sepoi Café..kantoi plak bawak beg opis aku..

P1080040
Agak lama jugak makanan baru siap..chef depa masak sket-sket..maknenye walaupon makanan lambat sampai tapi kefreshan makanan masih terserlah..eceh,tapi memang boleh tahan mencabar jugakla bila nak tunggu makanan siap..minum petang itu kami disajikan dengan Mi Goreng mamak (RM18) dan teh ais (RM10)..rasa dia ok-ok la..sedap sebab presentation awesome dan mi masih panas..

P1080041
Tengah –tengah makan tu tiba-tiba macam nampak kelibat seseorang yang artis yang aku macam kenal..hehe,Shila Amzah a.k.a duta Safi sampai time minum petang..sangat peramah,sangat matured..untuk aku yang kejung ni berjaya dia handle aku..eh,awat plak la Shila nak handle aku kan..ekekeke,senang kata dia berjaya buat perminat gugup rasa ok kembali hehe..gambar yang clear dari kamera Kak Fiza..gelojoh punya pasal update jugak guna gambar sederhana tajam dari kamera aku..

Next aktiviti,kalau ikut jadual yang Safi emel patutnya petang ni da start telematch, tapi depa ubah plak jadi bengkel kecantikan..aku ok je bab-bab kecantikan..lagi teruja ada..dia buat demontrasi secara live..dia ajar,kita buat..cuma mungkin sedikit tak selesa bagi kami yang bertudung,sebab photog depa lelaki..jadi kami buat muka takat yang mampu je,jadikla kan..yang penting kami nak blaja teknik dia sebenarnya..

P1080043
Satu meja dapat 2 set lengkap Safi Perfect 10

P1080046P1080047
Kliq aku..

P1080057
Dari 12, mana yang bagi efek dekat kulit kamu-kamu..nasib baik lebih tidur tak bagi efek dekat kulit..ekekeke

339864_10150549394723417_529503416_10800590_1776584707_o(1)
Gambar beramai-ramai..gambar dicopy dari facebook Ibu Damia..minta izin ye kak copy gambar ramai-ramai  Open-mouthed smile takde source gambar plak since pic banyak Kak FIza dan Kak Eli yang amik..

P1080065
Finally, kami dapat bergerak menuju ke bilik..yeyyyy,untuk sampai ke bilik,kena naik benda alah ni yang bernama trem..jalan boleh jugak tapi confirm kalau sampai lelah macam lari 1km..aku kan elergik sket kalo kena jalan jauh-jauh ni..heeee, eh takmo show lagila gambar bilik..konon-konon mau amik mood surprise..macamla korang rasa surprise kan..hehehe

S.A.H.A.B.A.T,andai aku khifaf di dalam penulisan,tegurla aku!
Yana Kama

5 comments:

eazzatyB said...

Tahniah!! :D

seseorang yg hanya seorang said...

na....nk shilah hamzah..!!!
ehh..silap...nk ipod...!!!

Yana Kama said...

gatai na....

Nana said...

ha curik gambar kita ek hahaa
baru tau yana ada blog juga heheee

Yana Kama said...

kak Nana:hehehehe aah kak..akakla sumber gambar saya yang utama untuk Safi ni..hehe