Tuesday, December 6, 2011

Keranamu SPK,kami ke PD~The new day begin..

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani..

Sekadar nak share gambar-gambar di pagi Sabtu,3 Disember yan lalu..aku bangun awal jugak pagi Sabtu tu..eh,tapi kan kalo berubah  tempat tidur mesti jadik bangun awal kan..rumah aku (ceh,rumah aku la sangat kan ekekeke) pukul 6.30 pagi tu da meriah..dasyat betul..kalau dekat rumah sendiri tu sikit punya liat nak bangun kan..tak banyak pon gambar yang aku amik..gambar makanan time breakfast pon tak amik..pelik,biasa aku exited jugak nak amik pic makanan..mungkin pemandangan hotel lagi menyelerakan dari makanan..lagi pelik..ekekekeke

P1070776
Muka kejung..ekeke

P1070778
Serius rasa macam dekat oversea bila tengok gambar ni..syok bila dapat berada di pantai di pagi hari..bila duk bilik yang ngadap pantai terus rasa macam nak pasang impian nak beli rumah tepi pandai..aku kan kalo stress suka g pantai..mesti hari-hari g pantai..tapi bila fikir balik,kalau da rumah tepi pantai mesti jarang pergi..biasanya macam tu la aku ni,yang takde tu nak sangat,tapi bila da ada tak pernah nak hargai..kena belajar lagi ni cara nak bersyukur..

P1070777
Dahsyat tol budak-budak ni..tahan sejuk sungguh..aku tengok pon da rasa nak menggigil terjun pool pagi-pagi kan..dan salah satu kanak-kanak itu anak member aku..member aku cakap diorang memang kaki air..siap request kat member aku, kenapa rumah kita takde ruang kosong,kalo ada diorang nak buat pool sebelah rumah..ekekekeke

P1070775Thanks to kawan ambo yang sudi melayan ambo..ekekeke

S.A.H.A.B.A.T,andai aku khifaf di dalam penulisan,tegurla aku!
Yana Kama