Thursday, January 26, 2012

Family gue tiba-tiba jadik Arsenal Team?

Assalamualaikum..

 

Percaya tak percaya tak..kalo tak percaya korang wajib scroll ke bawah..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taraaaaaaaaaaaaaaaaa………….

26012012086

Adik aku yang ada blog tu, Aki belikan baju ni untuk kitorang dari Kedah sana tu..dia kata dia tempah dekat Padang Besar..Exited kot aku balik-balik dia duk tunjuk cenderahati yang dia beli dekat sana..yang peliknye aku pon kompius kenapa dia pilih Arsenal padahal sah-sah dia kipas susah mati Chelsea..Adi plak sah-sah fan MU..aku?aku bedal je mana-mana team yang menang..Gigs dengan Lampard pon aku selalu tertukar..hehe, tak reti aku kalo tengok league kelab-kelab luar ni..alkisahnya dia beli baju Arsenal sebab yang ni je ada stock..abes dia bedal semua orang saiz M..neves ni mahu pakai..oh ye, kitorang still tak pakai lagi sebab nak pakai secara beramai-ramai konon-konon untuk main bowling..agak-agak sapela yang kena belanja diorang ni kan..sah-sahla aku yang kena pikul tanggungjawab tu..aku kan kakak, eh salah-salah..aku kan jersi no.1..ekekekekeke

 

26012012088

Cun kan..tapi aku tak puas hati apsal no 1 aku kedut-kedut..hehehe

 

26012012089

Kakak = no. 1 = korang kena dengar cakap aku

 

26012012090

Eh,tiba-tiba aku ada pesaing..hehehe, Aki beli untuk umi no.1 jugak..patutnya dekat umi kena bagi no. 0 la..tak pon –1 ke..ekekekekeke..haaaa, tak pon letak je no 12345..mewakili 5 orang anak-anak umi…hehehe, En Bai, thanks weh beli baju ni..dia ni nampak je hati kering tapi penyayang jugak rupanya..da la rajin kemas rumah, memang boleh harap sungguhla..haha..PS:aku kan kakak, kenala promote adik sendiri kan..hehe

 

P1030069

Geng Elmo ni pon budak hati kering tu yang bagi..penyayang kan penyayang kan

 

S.A.H.A.B.A.T,andai aku khifaf di dalam penulisan,tegurla aku!

Yana Kama

3 comments:

seseorang yg hanya seorang said...

aik..bile ak hati kering plak na?

maisarah said...

stiap mase ki....

MJ said...

untungla dpt adik hati kering tp penyayang kan...hihi