Tuesday, November 22, 2011

Wedding Lagi~Hijau Putih

Assalamualaikum..

Eh, nak luah perasaan sket boleh kan..he’s officially moved on..demmmm,aku jeles..haha,tahpape kan..ni la bahana jadik stalker FB orang..ekekeke, kan sendiri da sentap,pastu nak makan hati..hehehe, nak padankan muka diri sendiri boleh,heee..I pray da best for him..kalau itu yang terbaik moga dipermudahkan jalan, Amin..(ok,lega walaupon sepatah dua ayat je yang diluahkan..)..berblogging itu memang satu terapi..

Ok,kembali kepada mood nak bercerita tentang wedding anak kawan umi yang aku pergi Ahad lalu..20.11.2011, nice date kan..umi da booking lama da date ni..eh bukan booking untuk majlis anak dia,hehehe..booking mau ajak aku teman dia pergi..aku on aje,kalo takde pape sekarang memang aku berkepit dengan umi je la sekarang ni..wedding ialah dekat Kelab Golf dekat dengan INTAN Kiara..aku memang tak pernah sampai area situ..nasib dekat kad dia ada bagi koordinat GPS..senang kan sekarang,takdela duk huru hara nak calling-calling keluarga pengantin..tapi time nak masuk koordinat tu,aku tak reti weh cane nak buat..ekekeke,akhirnya bedal je..mula-mula aku da siap nak berbangga dengan umi aku sebab berjaya jumpa..ceh,padahal GPS yang berjaya..aku plak yang nak kecoh lebih hehe..sekali walaupon da masuk GPS,dia macam lari sketla..tapi Alhamdulillah dia area area Kelab Golf tu jugak..takdela aku cuak kalo sesat berlama-lamaan..aku takpe,da alas perut dulu kat umah..umi aku memnag tak makan pape lagi time..nasib jumpa cepat,kalo tak aku ni umi aku da nampak macam ayam gaknye..hehe,tak abes-abes nak samakan diri dengan ayam..ekekeke

P1070604
Benda pertama yang aku perasan ialah eh umi masuk warna tema..hehe,umi aku da serba tak kena da..ekekeke,kalo aku syok kot masuk tema pengantin..time kitorang sampai pengantin baru nak mula makan beradapa..aku pon apa lagi,nak makan beradap jugakla ngan umi..hehe

P1070605
Kalau aku sesat dengan jayanya mesti umi tak senyum lebar camni kan..hehe

P1070608
The menu..umi cakap ni nasik rempah..aku memang tak tau..tau telan je..ekekeke

P1070610

Cantik jugak view tempat ni..tapi keadaan panas terik yang menggoncangkan mood amik gambar..dapatla sekeping dua je untuk kenang-kenangan..
P1070615
oh gambo aku biasa je..gambar umi ada stail sket..

Recently Updated16
Berjaya tak korang spotted persamaan pic ni..umi tak pandang kamera..ekekeke,umi macam artisla,artis kan selalu tak pandang kamera sebab kan banyak kamera diorang kena pandang..aku fikir ni memang stail umi aku la..hehehe,jangan marah ye mi..Yana gurau-gurau je heee

Siap makan kami terus beransur..aku kalao g wedding bukan kawan-kawan punya mesti tak reti nak duduk lama-lama..macam blur eh lepas makan nak buat apa..nak beramah mesra pon tak berapa nak kenalkan..
Recently Updated15
Last pic di area dewan sebelum pulang..

P1070620P1070622
View yang menawan kan..kalau tak panas aku rasa banyak lagi pic dekat sini..thank you kawan umi atas jemputan

S.A.H.A.B.A.T,andai aku khifaf di dalam penulisan,tegurla aku!
Yana Kama

4 comments:

MrS. F!zA said...

weee...bag umi sama beg yana eh.. ke beg yg sama?

Mama Gee said...

cantiklah yana wedding dia....byk bunga2... :)

Liyana said...

cantik la hijau putih :)

NuruL SyuhadaH said...

cantek gak hijau putey ni ek.. tp mcm pucat cket..wuwu