Monday, November 14, 2011

Sambutan Hari Raya Aidiladha~Pizza Treat by Aki

Assalamualaikum..
 
Selepas menyambut ibadah qurban,masing-masing da kelaparan..time tu kalau tak salah aku da pukul 3 petang,dan masing-masing belum jamah nasi lagi hari tu..kebetulan adik aku yang baik hati lagi budiman yang kadang-kadang nampak ensem kadang-kadang tak (puji kena lebih,untung-untung dia mau blanje lagi next time,ekeke..nampak sangat tak ikhlas pujiannya), iaitu Aki offer mau belanja..pilih punya pilih, ke Alamanda la kita..singgah rumah dulu untuk amik umi dan simpan daging, lepas tu terus berdesup p Alamanda..berdesup dalam erti kata yang sebenar sebab Adi yang bawak kete..hehe,kalau mamat ni bawak laju tak risau sangat..tapi kalau mamat yang blanja bawak laju memang bisingla aku dan umi aku..ekekeke
 
Raya Haji 20116
Us being normal
 
Raya Haji 20115
Us being ridiculous..jadik owh kassim selamat aki..macam biasa,aku failed bila nak buat gaya ganas..jadik menyeringai adala..hmmmm
 
Raya Haji 20117
Our dishes..eh,korang da try pizza cheeze tu..sedap memang sedap tapi kalo sekali makan kena tunggu lama baru boleh makan balik..sampai sekarang aku still terasa-rasa cheese dia..cheese kan tak boleh makan selalu..muak kan..
 
P1070477P1070479
The family..kejap je pon kitorang lepak Pizza..lepas setel makan terus balik rumah,pukul 5 camtu da sampai rumah..makin da besar ni makin suka duk rumah plak..eh boleh percaya ke ek?ke sebab tengah bulan yang menyebabkan suka duk umah..ekekeke..entahla..apa-apa pun,we had a splendid time being together..aku semakin menghargai keluarga bila time-time berkumpul macam ni sebab susah kot sekarang nak jumpa semua orang..ni belum beranak-pinak lagi..hmm,aku harap kami akan sentiasa bersama walaupon masing-masing da berkeluarga nanti..aku da terbayang-bayang da buat family gathering setiap tahun..eh,belum pape da ada planning kan..aku kan terexited terlebih kalo bab-bab jalan ni..ekekeke
 
P1070471
Thanks ki for the treat..blaja rajin-rajin kat Kedah tu..ko kan da nak kahwin..ekekeke
 
S.A.H.A.B.A.T,andai aku khifaf di dalam penulisan,tegurla aku!
Yana Kama

2 comments:

Liyana said...

eh kamera kite same la :P

sy x suke sgt piza cpt muak, hee

Yana Kama said...

liyana:eh yeke..ekekeke,da la nama kita sama..kamera pon sama jugak kan...hehe,betul2..pizza adalah 2 bulan sekali baru lalu nak telan balik..ekekeke